De Growkit

De meeste koffie wordt thuis gedronken. En ja, helaas, ook deze koffie verdwijnt maar al te vaak in de vuilnisbak. Dat vinden wij zonde! Wist je dat oesterzwammen uitstekend op koffiedik groeien?

Wat doe jij met je koffiedik? Doe je mee? Sluit de kringloop van koffie en start ook met oesterzwammen kweken! Al drink je maar één bakkie per dag.

Bestel !
Verkooppunten Growkit !
Los zakje broed !
Image

De growkit kun je meerdere keren opnieuw starten zonder dat je nieuw broed nodig hebt. Zo kun je keer op keer genieten van je eigen oesterzwammen. Je zult je verbazen hoe mooi en elke keer weer anders de oesterzwammen groeien. En mocht het broed in kracht afnemen of op de een of andere manier niet lukken. Je kunt altijd een los zakje broed bijbestellen.

De growkit is nadrukkelijk géén wegwerpproduct. Hij wordt zorgvuldig in elkaar gezet door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hij is gemaakt van restpartijen plastic emmers die anders vernietigd worden en heeft een wrap van gerecycleerd karton.

Je kunt koffiedik gebruiken van je hippe koffiemachine, esspressomachine maar ook de traditionele snelfiltermaling, de cafetière, percolator en senseopads.