Ophalen koffiedik

Doe je mee om jouw onderneming te verduurzamen? Wil je door koffie te drinken impact maken? En wil je dit laten zien aan je klanten en medewerkers?

Wordt er in jouw onderneming een aanzienlijke hoeveelheid* koffie gedronken en ligt jouw bedrijf in de regio Den Haag, Zoetermeer of Leidschendam-Voorburg? * ( >80kg per maand)

Dan bieden wij een service om jouw koffiedik op te komen halen. Hiermee kunnen we oesterzwammen kweken én zorgen we ervoor dat de koffie-kringloop wordt gesloten. Hiermee kunt u zelf een bijdrage leveren aan uw eigen Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties. (Sustainable Development Goals)

Voor deze service vragen wij een vergoeding. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • Het allerbelangrijkste! Een héél goed gevoel.
 • Een exclusief overzicht van de hoeveelheid koffiedik én de hoeveelheid oesterzwammen die door jouw bedrijf is geproduceerd.
 • Reclame op onze website én ons elektrische vervoermiddel.
 • Diverse soorten tegenprestaties......

Ge-zwam haalt koffiedik op bij:

  Velden met een * zijn verplicht.

  Ben je particulier en/of hobbykok? Kom gezellig oesterzwammen halen? Lekker op de fiets in het mooie buitengebied van Leidschendam!

  Voor de aanschaf van super verse oesterzwammen ben je elke vrijdagmiddag tussen 14:30 uur en 16:00 uur welkom op de kwekerij.

  Ons Adres !